• Verrassing bij iedere bestelling
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Minimale bestelbedrag: €5
  • Gratis verzending vanaf €50

Even voorstellen


Allereerst, wat super tof dat je op deze pagina terecht bent gekomen en de moeite neemt om mijn webshop beter te leren kennen. 
 
Hi, ik ben Djamilla en ik ben het gezicht achter Met liefde gestrikt. 
Ik ben 33 jaar oud en woon in Someren samen met mijn lieve man Ran. 
Verder onderneem ik in mijn vrije tijd graag leuke dingen 

🛍🍹🚶🏾‍♀️🍣✈️🏝🎁📽 met mijn man & vrienden/familie. 

Naast mijn webshop werk ik ook nog 2 dagen bij een dagbesteding voor ouderen op een zorgboerderij.  
Het combineren van deze 2 passies is dan ook een droom die uitkomt, want uit beide haal ik heel veel voldoening. Op de dagen dat ik bij de zorgboerderij werk, geniet ik enorm van het contact met de mensen & vind ik het fijn om samen met mijn lieve collega's de groep een fijne dag te bezorgen♥! 

 

Hoe is Met liefde gestrikt ontstaan? 

Ik ben altijd al heel creatief geweest en vind cadeautjes inpakken als geven heel leuk. Ik zorg er dan altijd voor dat dit mooi, creatief en persoonlijk verpakt wordt. Steeds meer kwam ik erachter dat ik daar veel energie van kreeg en dat ik daar ook heel goed in ben. Het werd dan ook een sport om een cadeau zo in te pakken dat de ontvanger het haast zonde vond om het open te maken.  

 
Gaandeweg hoorde ik steeds vaker dat mijn cadeautjes een feestje zijn om uit te pakken maar dat ze dit zelf nooit zou lukken. Door gebrek aan tijd, geen leuke combinaties weten te maken of door de aanname dat het altijd moeilijk moet zijn om een cadeau leuk in te pakken.  
Hierdoor merkte ik dat ik de behoefte heb gekregen om mijn passie te gaan delen. Want wat ik kan, kan jij ook! 
 
Hierdoor besloot ik om mijn droom achterna te gaan: een webshop beginnen, die helemaal in het teken staat van het speciaal laten voelen van de ontvanger. Van mij naar jou en vanuit jou naar de ontvanger. Niet zomaar een cadeau, maar een cadeau met een beleving.  
 
Ik vind het belangrijk dat er in mijn webshop voor ieder wat wils te vinden is en dat iedereen van z'n cadeau een feestje kan maken. Of je nu helemaal uit wilt pakken, van simpel en snel houdt of juist weinig tijd hebt: de leukste inpakproducten en pakketjes heb ik voor jou geselecteerd! 
 
Je kan een gedeelte van mijn assortiment ook vinden bij Kadoshop v/d Plank. (Postelstraat 7)
Dit is een hele toffe, diverse winkel midden in hartje Someren, waar je voor bijna iedere gelegenheid terecht kunt. 

Neem gerust een kijkje in de webshop. Ik kan niet wachten om jouw bestelling

met liefde in te pakken!  
Ojaa, ik vind het echt super tof om foto's te krijgen van cadeautjes  die je hebt ingepakt met mijn producten. Ik zie ze graag tegemoet en wie weet zie je deze terug verschijnen  
op mijn socials. 

Heb je vragen? Stel ze mij gerust via de contactpagina! Heel veel shop & inpakplezier! 

 

Liefs, Djamilla