• Verrassing bij iedere bestelling
  • Binnen 1-3 werkdagen verzonden
  • Minimale bestelbedrag: €5
  • Gratis verzending vanaf €50

Ruilen & retourneren

 

Herroepingsrecht
Elke bestelling wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent.
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@metliefdegestrikt.nl.  Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Gepersonaliseerde producten kunnen niet retour:

De producten die gepersonaliseerd worden kan ik helaas niet retour nemen. Hiermee worden de producten bedoeld die bedrukt worden met naam, geboortedatum of een persoonlijke tekst. Heb je toch een klacht of heb ik iets niet goed gedaan, neem dan gerust contact op via info@metliefdegestrikt.nl. We kijken dan naar de mogelijkheden.

Een retour graag eerst aanmelden door middel van het volgende stappenplan.

1. Indien je een product wenst te retourneren dien je dit vooraf door te geven via info@metliefdegestrikt.nl.
Vergeet niet
je naam, besteldatum, ordernummer en om welk product het precies gaat in de mail te vermelden!

2. Verzend je retour volgens de instructies in de e-mail.

  • Deze ontvang je na aanmelding van je retour.
  • Frankeer het pakket en breng het zo snel mogelijk naar een PostNL servicepunt.
  • Verstuur de producten met een track & trace-code, zo ontstaat er geen onduidelijkheid over het wel of niet aankomen van de producten. 
  • Bewaar je verzendbewijs goed totdat je retournering verwerkt is.

3. De verzendkosten van de retourzending van desbetreffende artikelen zijn voor eigen rekening.
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.

4. Zodra je retour door ons is ontvangen, wordt dit via e-mail bevestigd en storten we het orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen terug op hetzelfde bankrekeningnummer waarop de betaling door jou is gedaan.

Meer over retourneren lees je in de Algemene voorwaarden.

Ruilen:

Wanneer je een product wilt ruilen, kun je het huidige product retour sturen en plaats je een nieuwe order met het product dat je graag wilt ontvangen.